Ajándékötletek a lelkes és precíz kertésznek: ezt ajánljuk 2023 karácsonyra

Ajándékötletek a lelkes és precíz kertésznek: ezt ajánljuk 2023 karácsonyra

Az 1Kert.hu FELCO SHOP ajánlata kertészkedőknek, akik szeretnék meglepni barátaikat vagy magukat egy prémium metszőollóval vagy más kerti szerszámmal.

Ha meg vagy győződve arról, hogy egyik-másik barátod vagy családtagod örülne egy kerti szerszámnak, akkor ez az írás neked szól. Nem akarunk semmire rábeszélni, de ha kertészkedő ismerősökkel vagy körülvéve vagy gyakran fordulsz meg profi kertészek körében, netán magadat lepnéd meg, akkor szeretnénk néhány ötletet megosztani.

Mi azért tartjuk jó ötletnek a metszőollót, fűrészt, ágvágót vagy más kerti szerszámot, mert ha olyasvalakinek ajándékozod, aki használja is majd őket, akkor örömteli pillanatokat adhatsz tovább. Egy prémium eszközzel ugyanis jó a munka! A FELCO metszőolló nem fogja becsípni az ujjat, nem teszi tönkre a csuklót, nem készteti állandó szentségelésre a használóját. Épp ellenkezőleg: öröm lesz vele minden pillanat és haladós a munka. A kertben töltött idő értékesebbé válik, az ember egészségesebb és elégedettebb lesz. És mindez egy egyszerű szerszámnak köszönhetően.

Mikor nem jó ajándék a kerti szerszám? Ezt sem akarjuk elhallgatni, hiszen nem mindenki örül az ilyesminek. Van, aki többre értékeli az olyan gesztusokat, mint például egy vacsorameghívás, és a tárgyak semmit nem jelentenek a számára. Van, aki ragaszkodik a régi, megszokott eszközeihez és az újat csak tologatná ide-oda, talán ki se bontaná. Az ilyen embernek inkább keressünk tovább!

mit ajanlunk 2023 karacsonyara 02

Konkrét ajándékötletek

Ha valaki sokat kertészkedik és gyümölcsfák vagy díszfák metszésével is foglalkozik, biztosan egy metszőollót vagy ágvágót értékel a legtöbbre. A FELCO ollói különlegesen precízek és olyan élményt kínál minden egyes vágás, amelyet ritkán tapasztal meg máshol a kertészkedő ember. Az ollók közül a FELCO 8 a legbiztosabb választás, hiszen ez az egyik legmodernebb, de nem specialista metszőolló, ami épp akcióban is elérhető. Persze csak akkor, ha a megajándékozandó jobbkezes. Ha alaposabban át kell gondolni a választást, itt olvass tovább >>

Az év vége és a karácsony kiemelt ajánlatának is a legkedveltebb, 8-as metszőolló és a legújabb, 601-es zsebre vágható ágfűrész kombinációját ajánlja a svájci gyár. A FELCO 8 metszőolló + FELCO 601 összecsukható ágfűrész páros olyan áron kapható november és december hónapban, ami páratlan ár-érték arányt kölcsönöz neki.

mit ajanlunk 2023 karacsonyara 03

A praktikus, helytakarékos bicskafűrész egyébként önmagában is kapható és más ollók mellé is választható. Hasonlóképp jó kiegészítője a metszőollónak az övre fűzhető bőrtok, amely nemcsak szép és hasznos, hanem biztonságossá is teszi a metszést. Így ugyanis az ember könnyedén beleteszi az éles ollót és kapaszkodásra használja a kezét.

mit ajanlunk 2023 karacsonyara 04

Apróbb és praktikus ajándékot jelenthetnek a különleges svájci kertészkések, amelyekkel szemezni, oltani, sőt metszeni is lehet. A szintén svájci kertész bicskák pedig nagyon biztonságos kiegészítői nemcsak a kerti munkáknak, hanem a természetben töltött időnek, a kirándulásoknak is.

mit ajanlunk 2023 karacsonyara 05

Hálás dolog minőséget ajándékozni

A prémium eszköz jó esetben egy életre szól és mindig eszünkbe fog jutni, hogy kitől kaptuk. Ha magunknak vesszük, akkor is! Készítettünk egy részletes írást a különböző eszközök kiválasztásáról, úgyhogy ha valaki szeretne elmélyedni a legeslegjobb kerti szerszámok világában, ezen az oldalon érdemes elindulnia >>

mit ajanlunk 2023 karacsonyara 06

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR