Tök jól néz ki a kerted! Hogyan csináltad?

Tök jól néz ki a kerted! Hogyan csináltad?

És persze nem csak a színes tökök alkalmasak arra, hogy feldobd a ház körüli birtokodat, hanem az őszi virágok, a színeződő lombszín és néhány tarka bogyót termő növény is. Nézd meg a képeket és nyúld le az ötleteket!

Az ősz vélhetően a legideálisabb évszak otthonunk feldíszítésére - különösen, ha a dekorációt a szabadban készíthetjük el.

Gondoljunk csak bele: a nyári forróság már a múlté, a zord téli hideg pedig még nem köszöntött be, így a ház csinosításával a négy falon kívül eltöltött idő igazi felüdülés, aktív kikapcsolódás lehet!

A napsütéses, enyhe őszi napok nagyszerű alkalmat teremtenek arra, hogy betakarítsuk a termést, azaz leszüreteljük a kert gyümölcseit, és a természet adta szépséggel ruházzuk fel otthonunkat.

Őszi dekoráció

A csináld-magad kézműves dekorációkhoz könnyen szert tehetünk színes, időtálló és kevés karbantartást igénylő alapanyagokra: mutatós dísz válhat a lehullott levelekből, tökfélékből, gesztenyéből, makkból, bogyókból, kukoricaszárból, illatos, piros almából, vagy az olyan ősszel nyíló virágokból, mint a krizantém.

Lássunk tehát néhány inspiráló ötletet és szemet gyönyörködtető alkotást!

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció

Őszi dekoráció

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR