4 menő kiegészítő a műhelyedbe, ami tökéletesen fog passzolni a stílusodhoz

műhely

Épp azon agyalsz, hogyan tedd kényelmesebbé a műhelyedet vagy leváltanád az örökölt cuccokat valami menőre? Netán egy kis DIY-zugot akarsz készíteni a garázsodban? Bármelyikről is legyen szó, ezek a tuti kellékek megkönnyítik a munkádat!

1. KEREKES MŰHELYKOCSI

Ez a szuper cucc kifejezetten arra lett tervezve, hogy a műhelyed rendben legyen, mert, valljuk be, ott elég könnyen eluralkodik a káosz. Kényelmesen hozzáférhetsz mindenedhez, ráadásul a fa munkalap a tetején nem csak vagány, de munkafelületként funkcionál.

2. SZERSZÁMOS KOCSI ÜLŐKÉVEL

Hatalmas tárolótér, különböző méretű rekeszek, mindkét irányban kihúzható fiókok, 360 fokban elforgatható kerekek, és a legmenőbb rész: egy kényelmes ülőke, ami 150 kg-ig terhelhető. Szóval kötelező darab mindenkinek, aki kényelemben akar dolgozni vagy csak úgy ücsörögni lenne kedve egy fárasztó nap közepén.

szerszámos kocsi ülőkevel

3. SZERSZÁMTARTÓFAL

A perforáltacél dizájn és a 23 db kampókészlet garantálja a minőséget és a praktikumot. Minden alapszerszám, mint a csavarhúzók, csavarok, fúrók, kalapácsok, villáskulcsok, vésők, könnyen kézre állnak és szépen rendben tarthatók. Egy ilyen szerszámtartó fal elengedhetetlen darab a műhelyben!

szerszamtartófal

4. SZERSZÁMOSLÁDA

Ez az acél szerszámosláda nemcsak hasznos (5 rekesz, 2 fogantyú, nagy teherbírás), hane, még egy ütős retró dizájnnal is rendelkezik. Egy igaz tuti darab, ami bármely műhelyt ékkövve lehet. És hát az ár-érték arányban szinte verhetetlen!

Kattints a további műhelyberendezési termékekért!

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR