FELCO újdonságok 2024-ben

FELCO újdonságok 2024-ben

Bár titok övezi még a 2024-es fejlesztéseket, jövőre is érkeznek újdonságok a FELCO gyárából. Sejteni lehet, hogy kifejlesztettek egy teleszkópos ágvágó ollót és egy hosszú nyelű fűrészt is, amellyel magasra felnyúlva, koronamagasságban lehet dolgozni. Lesz rózsakertész kesztyű és egy praktikus kötény is várható.

Sokan kérdezték, hogy az 1Kert FELCO Shopban megrendelt csomagok megérkeznek-e karácsonyra. A jó hír, hogy most még igen, és a szállítási módok szerint összeállítottunk egy listát, hogy mikor érdemes leadni az utolsó rendelést, ha fontos az ünnep előtti kiszállítás. Határidők >>

Összegyűjtöttük az 1Kert.hu legjobb, legizgalmasabb, leginkább akciós metszőollóit, fűrészeit, újdonságait és kiegészítőit (élező, bőrtok, tisztító), hogy ihletet adjunk az ajándék kiválasztásához. Itt vannak a karácsonyi ajándékötletek >>

Új szállítási és fizetési módok az 1Kert FELCO Shop vásárlói számára: a GLS és MPL futár mellett Foxpost és MPL automatába is kérhetők a termékek. Új partnerünk a Packeta, aki 990 forintos bevezető áron kínálja a házhoz szállítást és csupán 890 forint az automata díja. Újdonság, hogy a Simple kártyás fizetés, átutalás és utánvétel mellett már a PayPal fizetés is lehetséges.

És most lássuk, mit tudunk a 2024-ben érkező újdonságokról!

Rózsakertész kesztyű: gyönyörű bőrből készül, könyékig érő szára van. A kézen erős és vízhatlan, puha bőr, míg az alkaron lévő része a tövisektől is védő hasított bőr. Nem csúszik le, mert a csuklórészén rugalmas gumi, a könyöknél pedig csat tartja.

Teleszkópos ágvágó és fűrész: ez a két szerszám már nagyon hiányzott a FELCO kínálatából. Még a legnagyobb rajongók is kénytelenek voltak más márkát választani, ha a talajon állva szerettek volna a magasban dolgozni. Az ágvágó nyele több mint 2,6 méterre kihúzható, a feje elforgatható, rögzíthető. A fűrésszel állítólag 6 méter magasság fölött is lehet majd vágni!

felco 2024 uj termekek 02

Kertész kötény: nagyon divatos és sportos ruhadarab, erős zsebekkel és bőr betétekkel. Elfér benne a legtöbb kerti szerszám, akár egy kis ásó is a fűrész és metszőolló mellett. Csupa zseb, csupa praktikus részlet, amelyet a munkát megszakítva egyszerűen felakaszthatunk a szekrényben.

felco 2024 uj termekek 03

Amint lehet, rendelünk ezekből az újdonságokból és elhozzuk őket a kertészkedőknek. Addig is: nézzen körül az új boltban a www.1Kert.hu címen, ahol eredetiségi garanciával és gyári FELCO kedvezményekkel várjuk!

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR