Hatékony védekezés a rágó- és szívókártevők ellen!

Hatékony védekezés a rágó- és szívókártevők ellen!

Napjainkban a dísznövények mellett szerencsére egyre több házikertben újra megjelennek a zöldségfélék is (paradicsom, paprika, uborka, káposztafélék stb.), amelyek a lombrágó hernyók, tripszek és a levéltetvek kedvelt tápnövényei. A kártételeiket sokszor csak későn vesszük észre, amikorra már akár jelentős lombvesztést vagy terméskárosítást okozhatnak.

A zöldségfélék a környezeti feltételek, a termőhelyi adottságok és a megfelelő tápanyag- és vízellátás mellett a kártevők okozta stresszhatásokra is igen érzékeny növények, így a megtelepedő károsítók visszavetik őket a fejlődésben és könnyen elmaradhat a várva várt termés is!

A növényeinket csak korszerű formulációjú, gyors taglózó hatással és széles hatásspektrummal rendelkező rovarölő szerrel tudjuk hatékonyan megvédeni a kártevők ellen.

vedekezes rago szivokartevok ellen 02

A Deltam® rovarölő szer piretroid hatóanyaga azonnal taglóz!

Innovatív formulációjának köszönhetően egy korszerűbb és hatékonyabb megoldást nyújt, mert a lombozaton azonnal szétterülve egy filmszerű védőréteggel vonja be a teljes levélfelületet. Ez a védőréteg extra áttapadó képessége révén hatékonyan átkerül a rovarok testére is, így már egy alacsonyabb hatóanyag-mennyiség mellett is jóval eredményesebbé válik a védekezés, és az átlagos piretroidokhoz képest nő a tartamhatás is!

Rendkívül széles körben használható hajtatott és szabadföldi zöldségnövényekben és dísznövényekben egyaránt.

Gyakorlati tanácsokért és a cikk tovább olvasásához ide kattintson.

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR