Szuper kerti metszőollók

Szuper kerti metszőollók

Megnyílt a balintgazda.hu és hobbikert.hu szerkesztőségének boltja, amely profi kerti ollók házhoz szállítását kínálja a kertbarátoknak és profi kertészeknek.

Megnyílt a hobbikert.hu webshopja >>

Havonta félmillió kertbarát olvassa és követi az aktuális kerti tanácsokat és a visszajelzésekből ítélve többségünk időnként ki is próbál néhány új ötletet. A kertészkedés csupa sikerélmény, hiszen a szorgos munka eredményeképp szép a kert, teremnek a növények, egészséges és legfőképp saját termény kerül a kertészkedők asztalára. Néhány hónapja formálódott meg bennünk a gondolat, hogy egy kerti bolt (webshop) segítségével az írásokon túlmenően a kedvenc kerti szerszámainkat is eljuttathatjuk az érdeklődők otthonába. Így született meg a kerti metszőollókat kínáló FELCO SHOP ötlete.

Nézd meg a metszőollók kínálatát >>

A FELCO metszőolló régi ismerősünk, a legtöbb kertész valószínűleg már elgondolkodott azon, hogy beszerez egyet. Ezeket a szerszámokat a profi kertészeknek fejlesztették ki, Svájcban gyártják, meg is kérik az árát. Az ikonikus piros nyelű, profi ollókról van szó, amelyek olyan gyakran villannak meg a tapasztalt kertészek kezében. A kertészek féltve őrzött kincsét - már akinek van - nagy becsben tartják, használat után megtisztítják, évente néhány alkalommal megélezik. Annyira tartós darabokról van szó, hogy sokszor a családban öröklődik az olló, amelynek szerkezete és legfőképp különleges pengéje szinte örökéletű.

felco shop

Szerinted melyik metszőolló való neked?

Munkatársaink a FELCO 75 éves svájci gyárával jó kapcsolatban állnak, csakúgy, mint a legnagyobb haza kertészbolt-hálózattal, a Hermes szövetkezettel. Rajtuk keresztül teszünk szert a szuper kerti ollókra, amelyeket a lehető legkedvezőbb áron és szakértő tanácsokkal ellátva juttatunk el ezt a minőséget értékelő vásárlókhoz.

Egy életre szóló kerti szerszám >>

A FELCO márkát azért is kedveljük, mert a legmagasabb minőséget képviseli a kerti metszőollók, fűrészek, ágvágók között. Feljebb semmilyen más gyártó nem pozicionálja a termékeit, ezekre a babérokra más nem törekszik. Aki sokat dolgozik metszőollóval, pótolhatatlannak tartja a FELCO szerszámokat, aki pedig ritkábban, annak újabb kerti örömforrásnak számít a velük való munka.

Lehet ennél jobb egy metszőolló?

Száz szónak is egy a vége: mi nagyon nagyra tartjuk a FELCO márkát, annak metszőollóit és megtiszteltetés a számunkra, hogy a megnyíló FELCO SHOP révén eljutatthatjuk őket a kertészkedőkhöz. Reméljük, hogy minden új FELCO-tulajdonos átéli azt az örömet, amelyet egy ilyen szerszám használata jelent évről-évre a kertben.

Futár hozza vagy automatából átvehető >>

A webshop nemcsak a kiválasztott néhány ollót, hanem közel száz FELCO terméket forgalmaz és bőségesen ellátja az érdeklődőt tanácsokkal is a tökéletes metszőolló kiválasztásában. Egy ilyen szuper szerszámhoz kényelmes vásárlás dukál, úgyhogy a szállításról a GLS futárszolgálat és a FOXPOST automatái gondoskodnak.

felco shop hu 02A legendás piros nyelű profi metszőollók a FELCO svájci gyárából származnak. A profi metszőollókat tervező cég más eszközöket, fűrészeket, kétkezes kerti ágvágó ollókat és drótvágókat is készít.

Közös tulajdonságuk az extrém hosszú élettartam és az emberi kézhez tervezett működés. Amellett, hogy a lehető legkevésbé sértik a növényeket, öröm is ilyen szerszámmal dolgozni.

Magyarországon a Hobbikert.hu munkatársai a Felco-Shop.hu boltban teszik elérhetővé a FELCO teljes kínálatát, a gyártó által támogatott árszinten, házhoz szállítással. Nézzen körül >>

A metszés gyümölcseiA metszést megtanulni kívánók figyelmébe ajánljuk Bálint gazda 10 kerti gyümölcsfa metszéséről szóló 100 perces videó-tanfolyamát.

Az egyes gyümölcsfákat külön-külön is bemutató tanfolyam célja, hogy a kertészkedők egy életre elsajátíthassák a metszés tudományát. Ezzel pedig szebb és több gyümölcsre tegyenek szert a jövőben.

Az online tanfolyamra (videó és írott útmutató) a WEBUNI oldalán lehet beiratkozni. Részletes információkért kattintson ide, nézze meg a bemutató oldalt >>

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR

Vélemény, hozzászólás?