Szuper kerti metszőollók

Szuper kerti metszőollók

Megnyílt a balintgazda.hu és hobbikert.hu szerkesztőségének boltja, amely profi kerti ollók házhoz szállítását kínálja a kertbarátoknak és profi kertészeknek.

Megnyílt a hobbikert.hu webshopja >>

Havonta félmillió kertbarát olvassa és követi az aktuális kerti tanácsokat és a visszajelzésekből ítélve többségünk időnként ki is próbál néhány új ötletet. A kertészkedés csupa sikerélmény, hiszen a szorgos munka eredményeképp szép a kert, teremnek a növények, egészséges és legfőképp saját termény kerül a kertészkedők asztalára. Néhány hónapja formálódott meg bennünk a gondolat, hogy egy kerti bolt (webshop) segítségével az írásokon túlmenően a kedvenc kerti szerszámainkat is eljuttathatjuk az érdeklődők otthonába. Így született meg a kerti metszőollókat kínáló 1KERT.hu ötlete.

Nézd meg a metszőollók kínálatát >>

A FELCO metszőolló régi ismerősünk, a legtöbb kertész valószínűleg már elgondolkodott azon, hogy beszerez egyet. Ezeket a szerszámokat a profi kertészeknek fejlesztették ki, Svájcban gyártják, meg is kérik az árát. Az ikonikus piros nyelű, profi ollókról van szó, amelyek olyan gyakran villannak meg a tapasztalt kertészek kezében. A kertészek féltve őrzött kincsét - már akinek van - nagy becsben tartják, használat után megtisztítják, évente néhány alkalommal megélezik. Annyira tartós darabokról van szó, hogy sokszor a családban öröklődik az olló, amelynek szerkezete és legfőképp különleges pengéje szinte örökéletű.

felco shop

Szerinted melyik metszőolló való neked?

Munkatársaink a FELCO 75 éves svájci gyárával jó kapcsolatban állnak, csakúgy, mint a legnagyobb haza kertészbolt-hálózattal, a Hermes szövetkezettel. Rajtuk keresztül teszünk szert a szuper kerti ollókra, amelyeket a lehető legkedvezőbb áron és szakértő tanácsokkal ellátva juttatunk el ezt a minőséget értékelő vásárlókhoz.

Egy életre szóló kerti szerszám >>

A FELCO márkát azért is kedveljük, mert a legmagasabb minőséget képviseli a kerti metszőollók, fűrészek, ágvágók között. Feljebb semmilyen más gyártó nem pozicionálja a termékeit, ezekre a babérokra más nem törekszik. Aki sokat dolgozik metszőollóval, pótolhatatlannak tartja a FELCO szerszámokat, aki pedig ritkábban, annak újabb kerti örömforrásnak számít a velük való munka.

Lehet ennél jobb egy metszőolló?

Száz szónak is egy a vége: mi nagyon nagyra tartjuk a FELCO márkát, annak metszőollóit és megtiszteltetés a számunkra, hogy a megnyíló FELCO SHOP révén eljutatthatjuk őket a kertészkedőkhöz. Reméljük, hogy minden új FELCO-tulajdonos átéli azt az örömet, amelyet egy ilyen szerszám használata jelent évről-évre a kertben.

Futár hozza vagy automatából átvehető >>

A webshop nemcsak a kiválasztott néhány ollót, hanem közel száz FELCO terméket forgalmaz és bőségesen ellátja az érdeklődőt tanácsokkal is a tökéletes metszőolló kiválasztásában. Egy ilyen szuper szerszámhoz kényelmes vásárlás dukál, úgyhogy a szállításról a GLS futárszolgálat és a FOXPOST automatái gondoskodnak.

***

A Hobbikert Magazin szerkesztősége a metszés tanulásához Bálint gazda videós metszés-tanfolyamát ajánlja. A 10 házikerti gyümölcsfa metszését bemutató, összesen 100 perc oktató videót tartalmazó tanfolyamra a WEBUNI oldalán lehet beiratkozni.

A metszés eszközeinek beszerzéséhez (metszőolló, ágvágó, fűrész, kertészkés) az 1Kert.hu webshop termékeit ajánljuk. Ezt a Hobbikert.hu szerkesztősége hozta létre Felco Shop néven, a munkatársaink a kínálat minden darabját ismerik. Itt kaphatók a profi kertészek által használt tartós és jó minőségű szerszámok (FELCO, ARS, KUNDE, SILKY).

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR