Extrán zöld örökzöldek

Extrán zöld örökzöldek

Speciális nitrogéntúlsúlyos összetételével támogatja a friss hajtások növekedését, színezettségét.

A tűlevelű növények, tuják, örökzöld cserjék a kerti talajtípusok szerkezetére kevésbé érzékenyek, mint a kémhatásra (pH) és az ideális összetételű és harmonikusan felvehető tápanyagtartalomra. A nitrogén, foszfor, kálium megfelelő arányú jelenléte mellett még fontosabb az azonnal felvehető, vagy könnyen mobilizálható mikroelem-tartalom.

Ezek a kis mennyiségben jelenlévő elemek meghatározzák a levélzet ideális alaki fejlődését és nagy hatással vannak például a díszbogyók és hajtások színesedésére is. Hiányukban a levélzet deformálódik, megbarnul, elpereg.

A Wuxal® Super Örökzöld rendszeres alkalmazásával kiküszöbölhetőek a hiánytünetek megjelenései és biztosítható az örökzöld növények teljes specifikus ásványianyag-szükséglete. A tápoldat kiemelkedően magas arányban tartalmazza a zöld növények ideális makro- és mikroelemigényét, felvehető formában.

extran zold orokzoldek 02

Örökzöldjeink megfelelő táplálásához készítsünk 0,2%-os oldatot, azaz adjunk 10 liter vízhez 20 ml (egy kupaknyi) tápanyagot, és ezzel öntözzük be a növényeket.

Elolvasom a teljes cikket >>

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR