Limitált kiadású a népszerű bozótvágó: 2022-ben 50 éves az Oleo-Mac

Limitált kiadású a népszerű bozótvágó: 2022-ben 50 éves az Oleo-Mac

A Sparta 441 T bozótvágó a gyártó ötvenedik születésnapját ünnepli az 50y kiadással. Nem véletlenül bízták rá ezt a szerepet erre a népszerű modellre.

Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb gépekkel, 5 évtizede a napsütötte Itáliából: 2022-ben ünnepli 50. születésnapját az Oleo-Mac! Ebből az alkalomból olyan Oleo-Mac modelleket mutatunk be, melyek méltán képviselik azt szenvedélyt és szaktudást, melyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.

felso kategorias bozotvago belepo aron 02

Oleo-Mac Sparta 441 T bozótvágó – limitált kiadás

Egy profi gép tudása ötvözve a kiváló ár/érték aránnyal. Az egyik legnépszerűbb Oleo-Mac bozótvágó modell hosszú évek óta, most jubileumi kiadásban.

 

Az ergonomikus kialakításnak és az alumínium alkatrészeknek köszönhetően a gép irányíthatósága példaértékű. A markolat minden helyzetben tökéletesen tapad.

Letisztult védőburkolat, amely javítja a rálátást, a gépkezelő védelmét és a könnyebb haladást. Professzionális vállhevedere rendkívül kényelmes viselet hosszú és kimerítő munkavégzés esetén is.

felso kategorias bozotvago belepo aron 03

A kovácsolt acél főtengely és hajtókar, intenzív igénybevételnél is hatékonyan működteti a gépet. Nagy méretű papír légszűrő és diódás üzemanyag szennyeződésgátló segíti a munkavégzést.

Lássuk munka közben is, tetszeni fog!

 

A limitált kiadású bozótvágó megvásárolható a HERMES Áfész viszonteladói hálózatában, a nagyobb kertészeti áruházakban és gazdaboltokban, webshopokban.

felso kategorias bozotvago belepo aron 04
Limitált kiadású, extrákkal ellátott, jubileumi kollekció, a legnépszerűbb Oleo-Mac gépekkel, 50 éve a napsütötte Itáliából...

Az ösztön, a bátorság és a jövőkép története.

A szenvedély és a szaktudás története, az olasz know-how története, amelyet a világon mindenhol ismernek és elismernek.A tapasztalatok és hagyományok formálták identitásunkat, – ami szilárd és hiteles az egész világon – értékeink és jövőnk alapkövei.50 év alatt rengeteg projektet indítottunk el, igyekeztünk megérteni vásárlóink igényeit és termékeink minőségével, megbízhatóságával megfelelni az elvárásoknak.

A zöld jövőért – zöld attitűddel dolgozni azt jelenti, hogy egyre inkább személyre szabott termékeket készítünk. Azaz, egyre fenntarthatóbb irányvonalakat kell keresni a környezeti hatások csökkentésére, a teljesítmény megtartása mellett. Kihívásokkal teli jövő elé nézünk, amelyet a technológiai újdonságok, a mesterséges intelligencia, a digitalizáció, a nemzetközi tapasztalatcsere és a know-how ural majd.

Folyamatosan fejlődő világunkban, amely megköveteli, hogy mi magunk is változzunk, szeretnénk hűek maradni két alapelvünkhöz. Vevőközpontú szemlélet, valamint a kiváló minőségű termék- és szolgáltatás-színvonal. Hiszünk és mindig hinni fogunk a személyes kapcsolatokban, a párbeszédben, az egymásra figyelésben, hogy nyitottak maradjunk, hogy vásárlóink igényeinek megfelelő termékeket fejlesszünk.

Szenvedélyünket és maximális elkötelezettségünket továbbra is annak szenteljük, hogy a lehető legjobb gépeket kínáljuk vásárlóinknak. Közösen indulunk útra, hogy együtt fedezzünk fel és keltsünk életre új dimenziókat, amelyek aztán életünk részévé válnak.

Engedje meg, hogy magával sodorja a természet lenyűgöző ereje és szépsége. Ezek vagyunk mi és a következő 50 évben is ilyenek szeretnénk lenni, egy ígéret, amire számíthat!”

#oleomac50

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR