Ki vesz a téli fagyban kerti medencét?

Ki vesz a téli fagyban kerti medencét?

Aki 2019 nyarán a saját kertjében szeretne vízbe csobbanni, annak érdemes már februárban körbejárnia a lehetőségeket.

Kevesen vitatkoznának azzal az állítással, hogy a saját medence klassz dolog. Az azonban semmiképp nem mondható el róla, hogy apró beruházás és gyorsan megvalósítható lenne. Ha például valaki gerendavázas medencét szeretne a kertjébe (ami még mindig sokkal kevesebb pénzből kihozható, mint a betonból épített), akkor a szezonban 6-8 hetes átfutási idővel kell számolnia a gyártással együtt (ha nincs raktáron éppen a termék). A kivitelezéshez szintén idő kell és ha a döntés megszületett, akkor már télen érdemes beütemezni és időpontot foglalni a telepítést végző mestereknél. Ha ugyanis az embernek csak június hónapban támad kedve medencézni, és csak akkor fog bele a megvalósításba, akkor jó eséllyel az idei nyárról már lemarad.

kerti medence teli fagyban 02

Webshop-partnerünk, az e-kert.hu például már januárban megkezdte az idei érdeklődőknek az ajánlatok kiadását, hogy a vásárlók minél hamarabb kitűzhessék az átadás időpontját. Pest megyében a helyszíni felmérést ingyen vállalják – ez még nem jelent elköteleződést.

kerti medence teli fagyban 03

Aki pedig nem tudja megvárni a nyarat és máris a kertjében szeretne fürdeni, azonnal hozzájuthat egy melegvizes fürdődézsához, hiszen ezt még telepíteni sem kell, gyakorlatilag bárhová lerakható, ahol vízszintes a talaj.

kerti medence teli fagyban 04

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR