Hobbikert Magazin

1kert.hu - Szuper szerszámok kertészeknek

Menü
  • Magazin
    • Kertápolás
    • Állat
    • Dísznövény
    • Gyógynövény
    • Gyümölcs
    • Konyha
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Erdő-mező
  • Kalendárium
    • Január
    • Február
    • Március
    • Április
    • Május
    • Június
    • Július
    • Augusztus
    • Szeptember
    • Október
    • November
    • December
  • Kérdés-Válasz
    • Dísznövény
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Gyümölcs
    • Fűszernövény, gyógynövény
    • Talaj, trágya, öntözés
    • Pázsit, gyep
    • Egyéb
  • Metszés
  • Otthon
follow
  • facebook
  • twitter
  • rss
person
  • Fiók létrehozása
  • Elfelejtette felhasználónevét?
  • Elfelejtette jelszavát?
  • 7faf147ffbb0ec1ffe09b3e370e9b99e W364 H205 Cp

    86 megosztás

    konyha gyógynövény tea

    Nevelgessünk saját gyógynövénykertecskét betegségűző teának!

    2019. november 13.

  • F3db90b3cf4a73b6467ab18325cabd9b W364 H205 Cp

    161 megosztás

    konyha kertklub

    Lassan készül a sokoldalúan felhasználható birsalmasajt

    2019. november 06.

  • 84fd40e00552d78b091fbca19e3c7266 W364 H205 Cp

    742 megosztás

    konyha kertklub csipkebogyó

    A csipkebogyólekvár tartósító nélkül is hosszú ideig eláll

    2019. október 25.

  • 94a2930242ced289958f6395d3cf3eed W364 H205 Cp

    910 megosztás

    konyha füge aszalás kertklub

    Sok jó füge az aszalóban és a borban is elfér

    2019. október 21.

  • 33b4f4a095e312aceffe361e2387d19d W364 H205 Cp

    307 megosztás

    konyha kertklub csipkebogyó

    Ezt a csipkebogyólekvárt még azok is megeszik, akik más lekvárokat nem

    2019. október 18.

  • B8b2b5d47a6a14f1d889f10743c46546 W364 H205 Cp

    8960 megosztás

    konyha zöldség kertklub

    Friss, roppanós és természetes probiotikumforrás a fermentált cékla

    2019. október 15.

  • Ee148d12a8db7d9211ca743cc818b4aa W364 H205 Cp

    188 megosztás

    konyha zöldség kertklub édesburgonya

    Használd fel a batáta levelét is!

    2019. október 03.

  • 7ef99ebb0425ce37deb6c630c7bb865b W364 H205 Cp

    2319 megosztás

    konyha zöldség kertklub

    Így készül fermentálással roppanós savanyúság zöld paradicsomból

    2019. október 01.

  • C45e80721ca5cf07faa828086dd4636e W364 H205 Cp

    1775 megosztás

    konyha gyümölcs kertklub

    Zselésítő és tartósító nélkül készül a fenséges birslekvár

    2019. szeptember 27.

  • 810db24d8bfb94ae42204666b68ac9b9 W364 H205 Cp

    190 megosztás

    konyha

    Eláruljuk, hogy ehető vagy mérgező-e a makk, süthető-e belőle kenyér

    2019. szeptember 26.

54. oldal / 98

  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 58


1kert karacsonyi akciok

Metszőollót vagy fűrészt keresel?

 
Hírlevél
Egyetértek a Felhasználási feltételekkel
×
  • Vízicsillaghúr: nedves helyek salátaként ehető szegfűje

    Vízicsillaghúr: nedves helyek salátaként ehető szegfűje

  • Kerti szerszámok, amelyek télen eltűnnek – és tavasszal váratlan helyeken bukkannak elő

    Kerti szerszámok, amelyek télen eltűnnek – és tavasszal váratlan helyeken bukkannak elő

  • Mit csinál a komposzt akkor, amikor azt hisszük, alszik?

    Mit csinál a komposzt akkor, amikor azt hisszük, alszik?

Mindent a metszésről
  • Mikor kell tavasszal kétszer is metszeni?

    Mikor kell tavasszal kétszer is metszeni?

  • Szereted a málnát? Termeld meg a kertedben!

    Szereted a málnát? Termeld meg a kertedben!

  • Metszőollóval szabaduljunk meg a cinóberpiros pattanásgombától

    Metszőollóval szabaduljunk meg a cinóberpiros pattanásgombától

Hobbikert

Színes ötletek, környezetbarátság, napi praktikák növénybarátoknak és kertészeknek, természetesen.

Kövess!
  • facebook
  • twitter
  • rss
Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Keress Facebook-on
hobbikert.hu

© 2025 Media Online | Adatvédelem és felhasználási feltételek

  • Impresszum
Vissza a tetejére