Különleges adventi koszorú készülhet mini növényekből

Különleges adventi koszorú készülhet mini növényekből

Természetes hatás.

A megszokottól eltérő, ám varázslatos koszorút készíthetünk az ünnepi asztal közepére élő növényekből is. Mini szobanövények segítségével különös hangulatot varázsolhatunk a lakásba.

Állítsunk össze a különféle zöldekből egy válogatást, a legjobb, ha virágos és levéllel díszítő növényeket egyaránt felhasználunk. Ezeket pici üvegebe, kaspókba téve rendezzük el egy nagy tálcán. Tegyünk közéjük különböző magasságú gyertyákat!

Jól használható a mohával borított koszorúalap is. Kerülhet rá mini mikulásvirág, ciklámen, kövirózsa, korallvirág, de ágak, bogyók, tobozok, más termések is.

adventi koszoru mini novenyekbol 02

Flexibilis, alternatív adventi koszorúként az is mutatós megoldás, ha a mikulásvirágokat, karácsonyi kaktuszokat ünnepi textíliával bevont cserepekbe, kapókba ültetjük és így rendezzük egymás mellé.

adventi koszoru mini novenyekbol 03

Szokatlan, de szép és természetes a kéregdarabokból készült koszorú, vagy az egyszerű, natúr faágakból összeállított alap. A természetes elrendezésekhez jól illenek a fadíszek, filcből, gyapjúból készült dekorelemek. A lakás hangulatához, stílusához illően egyszínű, vagy színesebb gyertyákat is választhatunk melléjük.

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR