5 videórecept: tudtad, mitől jó a puncs? A sok gyümölcstől!

5 videórecept: tudtad, mitől jó a puncs? A sok gyümölcstől!

Forró, tüzes receptek következnek a hideg téli estékre. Dobd fel az adventi időszakot, a karácsonyt vagy az év utolsó napját ezekkel a finom, melengető italokkal!

1. Forró csokoládé habbal, fűszeres almapuncs, Pumpkin Spice Latte | Annuskám

Rögtön három téli ital receptjét is megismerhetjük Annuska videójából. Amikor egy hideg reggelen már előre fázunk, jólesik arra gondolni, hogy egy finom, meleg italt kortyolhatunk hazaérve. A fűszeres almapuncsot gála és golden almából is meg lehet főzni.

A teljes receptek itt találhatók.

 

2. Illatos lélekmelengető: karácsonyi puncs | Lidl Főzőiskola Széll Tamással

A legfinomabb karácsonyi aperitif, amit csak el lehet képzelni az ünnepi asztalra. Szilveszterkor is ugyanilyen finom! Először karamellszirupot készítünk, gyümölcsnek almát, ananászt, narancsot használunk.

 

3. Karácsonyi puncs elkészítése | Katlan Tóni

Klasszikus puncsalap készítésével indul a videó, amibe nagyon jól illik a narancs, a fahéj, a szegfűszeg és a gyömbér. A végeredmény egy habos-krémes, alkoholmentes ital, de aki szeretne, egy pici rumot is önthet bele.

 

4. Jamie - Karácsonyra fel! - Karácsonyi puncs | TVPaprika Magyarország

Jamie Oliver egy hatalmas kondérnyi forró karácsonyi italt készít. Sok gyömbérrel, citromlével, fahéjrúddal, mézzel ízesíti.

 

5. Kinderpunsch, a gyerekbarát karácsonyi forró ital | Nosalty

Ami a karácsonyi vásárban a forralt bor a felnőtteknek, az a gyerekpuncs a kicsiknek, illetve mindenkinek, aki nem fogyaszt alkoholt. Ezt a gyümölcsös, melengető italt otthon is gyorsan elkészíthetjük.

A teljes recept itt található.

 

Korábban írtunk róla:

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR