Hobbikert Magazin

1kert.hu - Szuper szerszámok kertészeknek

Menü
  • Magazin
    • Kertápolás
    • Állat
    • Dísznövény
    • Gyógynövény
    • Gyümölcs
    • Konyha
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Erdő-mező
  • Kalendárium
    • Január
    • Február
    • Március
    • Április
    • Május
    • Június
    • Július
    • Augusztus
    • Szeptember
    • Október
    • November
    • December
  • Kérdés-Válasz
    • Dísznövény
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Gyümölcs
    • Fűszernövény, gyógynövény
    • Talaj, trágya, öntözés
    • Pázsit, gyep
    • Egyéb
  • Metszés
  • Otthon
follow
  • facebook
  • twitter
  • rss
person
  • Fiók létrehozása
  • Elfelejtette felhasználónevét?
  • Elfelejtette jelszavát?
  • 5c4708882ff7b9557df08dc0ffc387fb W364 H205 Cp

    150 megosztás

    konyha

    Mi készül a bodza bogyójából? Íme 6 házi recept!

    2020. szeptember 13.

  • 9f39f4df0798f61fc690223fe3ffded3 W364 H205 Cp

    594 megosztás

    konyha füge

    Mi legyen a kertben termett fügével? 6 receptötlet videón!

    2020. szeptember 11.

  • Baccac17d938e4023c167d4491853c68 W364 H205 Cp

    28 megosztás

    konyha

    Próbáld ki az egészben grillezett napraforgótányért, meg fogsz lepődni, hogy milyen finom

    2020. szeptember 10.

  • 12464abfc3ba0bd2631fad63e5465647 W364 H205 Cp

    64 megosztás

    konyha zöldség

    Brokkolis-parmezános puffancs: gyors, zöldséges, finom

    2020. szeptember 09.

  • 02ba8f59f14a6d79ec636f24d3284a85 W364 H205 Cp

    86 megosztás

    konyha kertklub

    Csupán három hozzávalóval készül a sokoldalúan felhasználható petrezselyempesto

    2020. szeptember 08.

  • Eeec8542e889dfbb2876a5dcf8d7e34d W364 H205 Cp

    87 megosztás

    konyha erdő-mező

    Oregánó: ezért pizza-illatú sok déli domboldal

    2020. szeptember 07.

  • 4f571fa733edb29831c17356bf61f0e1 W364 H205 Cp

    36 megosztás

    konyha zöldség kukorica kertklub

    Húzd meg és fermentáld a kukorica bajuszát!

    2020. szeptember 04.

  • 31ffbcba4bea614a43caabd53fd8ed3a W364 H205 Cp

    268 megosztás

    konyha kertklub

    Főzz dzsemet a bodza érett, fekete bogyóiból!

    2020. szeptember 03.

  • Ce6ad5fd8ecfbf3e4f17644312ae4bf6 W364 H205 Cp

    0 megosztás

    konyha kávé

    Ezért ne melegítsd újra a kávét

    2020. szeptember 01.

  • E83cecf372b9a011052fe0f2d3f8d4f0 W364 H205 Cp

    141 megosztás

    konyha zöldség chili

    Csípős ízek télire: 6 módszer a chili tartósítására

    2020. augusztus 31.

44. oldal / 98

  • 39
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48


1kert karacsonyi akciok

Metszőollót vagy fűrészt keresel?

 
Hírlevél
Egyetértek a Felhasználási feltételekkel
×
  • A módszer, amellyel a levéltetű is összezavarható – illathálózatok a kertben

    A módszer, amellyel a levéltetű is összezavarható – illathálózatok a kertben

  • A galléros tarsóka magvait az esőcseppek lövik ki

    A galléros tarsóka magvait az esőcseppek lövik ki

  • A kulcslyukkert, amely okosabban öntöz, mint egy automata rendszer – a keyhole garden titka

    A kulcslyukkert, amely okosabban öntöz, mint egy automata rendszer – a keyhole garden titka

Mindent a metszésről
  • Csak fagymentes napokon vegyük elő a metszőollót

    Csak fagymentes napokon vegyük elő a metszőollót

  • 5 növény, amit ősszel metszhetünk (és néhány, amit nem)

    5 növény, amit ősszel metszhetünk (és néhány, amit nem)

  • Mikor metsszük az őszibarackot és mire érdemes odafigyelnünk ennek során?

    Mikor metsszük az őszibarackot és mire érdemes odafigyelnünk ennek során?

Hobbikert

Színes ötletek, környezetbarátság, napi praktikák növénybarátoknak és kertészeknek, természetesen.

Kövess!
  • facebook
  • twitter
  • rss
Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Keress Facebook-on
hobbikert.hu

© 2025 Media Online | Adatvédelem és felhasználási feltételek

  • Impresszum
Vissza a tetejére