Hobbikert Magazin

1kert 800x90 2

Menü
  • Magazin
    • Kertápolás
    • Állat
    • Dísznövény
    • Gyógynövény
    • Gyümölcs
    • Konyha
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Erdő-mező
  • Kalendárium
    • Január
    • Február
    • Március
    • Április
    • Május
    • Június
    • Július
    • Augusztus
    • Szeptember
    • Október
    • November
    • December
  • Kérdés-Válasz
    • Dísznövény
    • Növényvédelem
    • Zöldség
    • Gyümölcs
    • Fűszernövény, gyógynövény
    • Talaj, trágya, öntözés
    • Pázsit, gyep
    • Egyéb
  • Metszés
  • Otthon
follow
  • facebook
  • twitter
  • rss
person
  • Fiók létrehozása
  • Elfelejtette felhasználónevét?
  • Elfelejtette jelszavát?
  • 03b5694080d7804eddf4263c912c9b11 W364 H205 Cp

    65 megosztás

    konyha kertklub

    Levendulás-áfonyás nektarincsoda Eszterke lekváriumából

    2020. augusztus 01.

  • 0bc0998a1c22e5a7a3c2a505ba5af8c2 W364 H205 Cp

    112 megosztás

    konyha gyümölcs

    Próbáljunk ki egy különleges ízvilágot: készítsünk málnalekvárt muskátlilevelekkel

    2020. július 23.

  • 0889b4e300adcc830c9ed0b5ff3f0ad1 W364 H205 Cp

    2052 megosztás

    konyha kertklub

    Készíts mennyei virágos lekvárt bodzából!

    2020. május 28.

  • 6ee244a8093fe00d76781d7e61f5a6b3 W364 H205 Cp

    53 megosztás

    konyha kertklub

    Víz és sűrítőanyag nélkül készül a kókuszlekvár

    2019. december 03.

  • 869c3872f269a77da801f28f38823d4e W364 H205 Cp

    399 megosztás

    konyha kertklub

    Nagy a magja, vastag a héja? Készíts lekvárt az Othello szőlőből!

    2019. november 28.

  • 1955451c6d0d8bb555034b73d8496e80 W364 H205 Cp

    153 megosztás

    konyha gyümölcs kertklub

    Kis adag, nagy siker: így készül a narancsos-mézeskalácsos birslekvár

    2019. november 22.

  • 84fd40e00552d78b091fbca19e3c7266 W364 H205 Cp

    743 megosztás

    konyha kertklub csipkebogyó

    A csipkebogyólekvár tartósító nélkül is hosszú ideig eláll

    2019. október 25.

  • 33b4f4a095e312aceffe361e2387d19d W364 H205 Cp

    316 megosztás

    konyha kertklub csipkebogyó

    Ezt a csipkebogyólekvárt még azok is megeszik, akik más lekvárokat nem

    2019. október 18.

  • C45e80721ca5cf07faa828086dd4636e W364 H205 Cp

    1804 megosztás

    konyha gyümölcs kertklub

    Zselésítő és tartósító nélkül készül a fenséges birslekvár

    2019. szeptember 27.

  • 202f69885df3962a16553a06f7a5b4a5 W364 H205 Cp

    5728 megosztás

    konyha kertklub

    A sütőben sült szilvalekvár titka

    2019. szeptember 19.

4. oldal / 6

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6


1kert400

Metszőollót vagy fűrészt keresel?

 
Hírlevél
Egyetértek a Felhasználási feltételekkel
×
  • Kimerültek a cserepes növényeid? – Júliusi tápanyagpótlás balkonon és teraszon

    Kimerültek a cserepes növényeid? – Júliusi tápanyagpótlás balkonon és teraszon

  • Nem nő, csak sápítozik? – Ezért szenvedhet a fiatal kivi a kertedben

    Nem nő, csak sápítozik? – Ezért szenvedhet a fiatal kivi a kertedben

  • Miért potyog a paradicsom virága? – A hőség hatása és amit tehetsz ellene

    Miért potyog a paradicsom virága? – A hőség hatása és amit tehetsz ellene

Mindent a metszésről
  • Metszés-óra (7/20): Balkezes metszőolló

    Metszés-óra (7/20): Balkezes metszőolló

  • Így gondozzuk, metsszük és futtassuk a lilaakácot: videón a részletek!

    Így gondozzuk, metsszük és futtassuk a lilaakácot: videón a részletek!

  • Mikor metsszük az őszibarackot és mire érdemes odafigyelnünk ennek során?

    Mikor metsszük az őszibarackot és mire érdemes odafigyelnünk ennek során?

Hobbikert

Színes ötletek, környezetbarátság, napi praktikák növénybarátoknak és kertészeknek, természetesen.

Kövess!
  • facebook
  • twitter
  • rss
Partnerek 
 

1KERT.hu - FELCO metszőolló, ágvágó és fűrész

Balintgazda.hu - Bálint gazda kertről, növényekről

Senior.hu - Teljes élet 50 felett (szenior magazin)

Villámfordítás Fordítóiroda - Tartalommarketing

Garden-guide.com - Your Daily Green Inspiration

Keress Facebook-on
hobbikert.hu

© 2025 Media Online | Adatvédelem és felhasználási feltételek

  • Impresszum
Vissza a tetejére