20 ötletes videó készült a metszés eszközeiről, most ingyen megtekinthető az egész sorozat

20 ötletes videó készült a metszés eszközeiről, most ingyen megtekinthető az egész sorozat

A Metszés-óra a metszés eszközeiről szóló, 20 db 3 perces videóblog. A videósorozat célja, hogy a kertészkedők megismerhessék a metszés eszközeit, szerszámait, működésüket, használatukat és ápolásukat. Ha ez sikerül, akkor a növényeink is jobban járnak, mi sem sérülünk, és a munka is könnyebb lesz.

A sorozat írója és főszereplője Bálint János, kertészmérnök, a videókat pedig Bálint András készíti. A 20 videó támogatója a Hermes Áfész, aki fantáziát lát a kertészeti ismeretek terjesztésében. A kerti szerszámokat pedig a FELCO bocsátotta a rendelkezésünkre.

 

Metszés-óra: iratkozz fel a Youtube-csatornára és ismerd meg a metszés minden modern kellékét! Aki megnyomja a videók alatti FELIRATKOZÁS gombot, automatikus értesítést kap az új részek megjelenéséről.

A Metszés-óra 3 perces részei:

***

A Hobbikert Magazin szerkesztősége a metszés tanulásához Bálint gazda videós metszés-tanfolyamát ajánlja. A 10 házikerti gyümölcsfa metszését bemutató, összesen 100 perc oktató videót tartalmazó tanfolyamra a WEBUNI oldalán lehet beiratkozni.

A metszés eszközeinek beszerzéséhez (metszőolló, ágvágó, fűrész, kertészkés) az 1Kert.hu webshop termékeit ajánljuk. Ezt a Hobbikert.hu szerkesztősége hozta létre Felco Shop néven, a munkatársaink a kínálat minden darabját ismerik. Itt kaphatók a profi kertészek által használt tartós és jó minőségű szerszámok (FELCO, ARS, KUNDE, SILKY).

Ha tetszett a cikk, kövesd a Hobbikertet a Facebookon is!

BEZÁR